Köp din BIF-mössa!

Först till kvarn får först mala.

  1. den som är först på plats får först ta del av erbjudandet, som kan komma att få ett slut och med största sannolikhet även kommer göra detta
(Wikipedias Wiktionary)



För 150 kr blir den din!

Det går nu att köpa nygamla BIF-mössan för endast 150 kr. Passar perfekt till träning eller att värma öronen under den kalla vintern! Kontakta Peter "P-Dinho" Andersson för mer information om hur du köper mössan!

[email protected]
0738984151

Gott och Blandat!

Det har hänt en hel del den senaste tiden och här kommer en snabb sammanfattning.




Årsfest: För knappt en månad sedan hsde Brösarps IF årsfest för att fira det gågna årets händelser. Vi har fått önskemål on rapport från festkvällen men vi kan tyvärr ej hjälpa er med detta. Minnesförlust är väl den största anledningen till detta. Vi dock dela med oss av några av kvällens höjdpunkter. Rickys 58 tjejer, Martinssons proffskontrakt, Slarvids närvaro, Antons karatefylla och självklart P-Os legendariska tal.
Bilder från festen finns på våran grupp (Brösarps IF) på Facebook.




Silly Season:
En hel del spelare har varit och provtränat i Brösarps IF efter säsongens slut en del har till och med valt att skriva på för klubben.

Klara in: Fredrik Eriksson (Spjutstorps IF), Faruk Hashani (Spjutstorps IF), Viktor Borg (Onslunda), Christoffer Håkansson (Gärsnäs AIF) och Oskar Åberg (Tony/Eva-lill) samt Hampus Lindholm (ALBO)

Klara ut: Ola Nilsson (Tränare, Onslunda/RAVI)




Cuperna:
Brösarps nådde semifinal i Österlencupen där man åkte ut mot LIGA 06 som även vann hela cupen. Brösarps IF ställde upp med två lag i turneringen. Brösarps IF ska även ställa upp i Luciacupen (Onslunda), Kamratcupen (Simrishamn) och Alliansen (Kristianstad). Ricky Dricky Zoolander har gått ut på hemsidan och lovat styrelsen vinst i Alliansen om han inte lyckas ställer han in Thailand-resan!


RSS 2.0