Brösarps IF straffar Lunds SK!

Första segern för säsongen kom borta mot Lunds SK sent igår! Mer om matchen kommer förhoppningsvis senare men först vill bloggen informera om Ricky "Dricky" Sjölanders kyliga straff som gav Brösarps IF segern.

Allt började med en underbar djupledslöpning av Lindholm där han lyckades ta sig in i straffområdet där han blev solklart knuffade i ryggen och efter samtal mellan huvuddomaren och linjedomaren fick tillslut Brösarps IF straff.

1. Ricky stegar upp
2. Ricky placerar straffen i målvaktens högra hörn
3. Målvakten styr bollen rakt på hjulet som målet står på
4. Bollen är helt klart inne men domaren verkar inte vara lika övertygad
5. Innan någon hinner reagera studsar bollen via målvaktens rygg rakt in i mål
6. Total glädje
7. Ricky sträcker upp en hand i luften (precis som på bilden)
8. Brösarps IF leder matchen!
Så jävla enkelt!

Premiär och första poängen hemma!

Så var premiären avklarad, och det med bravur. För motståndet stod Ystad IF.
Det var en ganska fin plan vi möttes av, överraskande fin faktist. Att alla var taggade märkte man snabbt, premiär är det man längtat efter alla månader och timmar på grusplanen. Äntligen är det tävling igen!
BÅde första och andra halvlek domineras kraftigt av oss grön/vita, Ystad har max 5-10 minutersperioder med eget spel över hela matchen och att de lyckas hålla nollan är mer vårt eget fel än deras skicklighet. Det antal chanser vi skapade idag skulle kunna räcka för att under en hel säsong säkra kontraktet. Ribba, över, utanför eller längs mållinjen. Bollarna var verkligen överallt runt målet förutom i det!
Mittfältet var idag mycket bra tyckte jag, firma LIndholm/Sjölander börjar hitta varandra mer och mer i spelet verkar det som. Borg fick göra sin tävlingsdebut i BIF som vänsterback och gjorde en snudd på felfri insats, riktigt lovande och litte nyttig konkurrens till Nani som varit ohotad på den platsen under lång lång tid (inte oförtjänt dock).