SILLY SEASON!

Bloggen har precis som laget i våra hjärtan, Brösarps IF, haft ett sommaruppehåll och pga. min egen frånvaro de sista matcherna på vårsäsongen har bloggen svältfötts sista tiden - ändring på det nu.

Laget har nu tränat i två veckor ungefär och det är en ständig skara på ungefär 20 spelare på varje träning, både av vad jag sett och hört då arbetstider inte alltid tillåter undertecknad att delta på alla träningar.



SILLY SEASON:

Just nu har vi ett nyförvärv från Malmötrakten i klubben som tränar med oss och även deltog i träningsmatchen mot Tollarp som förlorades med otroliga 3-0. Nog om matchen. Spelaren är offensiv och är kompis med många av de yngre killarna i laget sedan högstadietiden.
Han ser sig själv som en Drogba eller en Ibrahimovic, gillar att dribbla och utmana men är också en duktig mötande anfallare!

Vart detta leder får tiden utvisa, men absolut en intressant spelare...

Från USA har vi fått hem en veteran, våran ursprungliga #11 - en mittfältsmotor med hjärta så stort att tröjan inte räcker till. Efter övertalningar går det rykten om att han funderar på att hoppa av studierna på andra sidan Atlanten för att åter få bära den grönvita tröjan vecka in och ut!

Vad tror ni, ligger det någon sanningshalt i dessa två rykten?

RSS 2.0