Försäsong 2011 - Grusens förlovade land

Året är 2011, vi är inte längre nykomlingar i Div.4 och spelartruppen är breddad och klar (?). Med andra ord är det dags att forma laget och för alla spelare att åter hitta tillbaka till den fysiska formen.
2011 är också året då bloggen letar sig tillbaka till fornstora dagar. Påtryckningar från er i laget har hörts ofta och nu är den uppstartad igen. Låt kommentarer och synpunkter komma i en stadig ström i kommentarsfältet så bloggen hålls levande!
Tobias Lindholm, Jocke Norlander, Tobias "Allsvenskan" Martinsson

Nyförvärv har det kommit ett par stycken och tanken är att det ska komma små presentationer av dessa senare i bloggen - håll utkik!
Skadeläget i truppen är relativt bra, endast två spelare är ur träning pga. skador. Dock är skadorna av lite allvarligare slag, en käke som är av på två ställen och ett korsband som är av. Ändå förhållandevis lite skador på en iår betydligt bredare och större trupp än förra året!
Tobias 'Nani' Olsson är tillbaka i spel igen efter sin fraktur i foten och säger till bloggen att han siktar på innermittfältet igen där han i unga år (ca. 17års-åldern) huserade med idel lovord från publik och tidningar.
Vad tror ni, är Nani något för innermittfältet med sin spelförståelse och trygghet med bollen eller är han den stabila ytterbacken med knivskarpsvassa uppspel? Låt åsikterna flöda ..

Uppdatering.....

I sista inhomhusturneringen för säsongen slutade Brösarp trea efter vinst mot brantevik/rörum. Brösarp förlorade semifinalen mot Tomelilla med 1-0 som för övrigt vann hela cupen. Vi gratulerar även Fredrik Eriksson som kom med i kamratcupens allstar-team.

Försäsongen startar den 20 Januari med upptaktsmöte lördagen den 22 kl.14:30. Första träningsmatchen är den 19/2 mot skivarp. Övriga matcher kommer spelas på bortaplan på konstgräs mot Tomelilla, IFK Ystad, Vanneberga, Brantevik, Landskrona bois u-lag, Fjälkinge och Öja. Som det ser ut nu så kommer serien starta den 9 April.

Tyvärr har Brösarp fått en spelarförlust på tre veckor, Ricky Sjölander. Förhoppningsvis kommer han tillbaka till seriestart levande...... Good luck Ricky Sipp

PO är för närvarande i USA och förhoppningsvis kommer han hem med Kevin i bagetet.



RSS 2.0