Försäsongsträning nr 1

ÄNTLIGEN mina damer & herrar. Förberedelserna inför säsongen 2013 har påbörjats. I lördags gjorde vi vårt första obligatoriska pass med Elna Lindqvist som redan drillat vissa av oss en tid i fys / kondition.
 
Efter passet var tanken att vi skulle ha samkväm med Premier League och mat. Och vilken succé det blev! En stor uppslutning på fyspasset (har för mig att någon nämnde 22st som deltog) och sen en nästan lika stor uppslutning på spelarfesten är bara så härligt att se.
 
En kanon dag från början till slut som vi tackar festkommitén och klubben för. TACK!! Enda misstaget vi gjorde denna dag var att överlåta tippandet till Slarvid som förklarade misärtippet med att vi var väldigt "nära" miljonerna..
 
Lite bilder från dagen: 
 
Inget underställ?!?
Oscar, Ivar, Jesper krigar på.. 
Konditionsträningen är i full gång.. 
Sit-ups. 
Göte var med på spelarfesten. Höjjer alltid stämningen.. 

Med dessa bilder tackar vi återigen alla inblandade för en kanon dag. Vi hoppas på minst lika stor uppslutning nästa lördag, då det ryktas om att vår kära lagledare Ingemar Larsson kommer att deltaga. Det vill man bara inte missa.. Väl mött Brysslingar. Vi är på väg! 
 
/ TA 
 
 

Spelarfest

En hälsning från vår festkommité:

Hej alla Brysslingar! På lördag så drar första träningen för året igång! Som alla vet är det kl 11:30-13:30 i Brösarps magnifika sporthall! Efter träningen så tänkte vi, i festkommittén anordna årets första lagfest.
Efter träningen samlas vi på utsikten där det bjuds på mat. Vi beräknar att ca 14:30 borde alla kunna infinna sig där, alltså en timme efter träningens slut. Vi tänkte fixa så vi kan se lite Premier League till maten. Vi borde hinna se andra halvlek av QPR - Tottenham, därefter tänkte vi äta och sedan se någon av 16:00-matcherna.
När vi sedan känner oss nöjda får de som vill och tål komma hem till Arvid för att ha ytterligare lite skoj!
Dryck får ni själva stå för!
Mvh Festkommittén.
 
/ TA

Kamratcupen

År 2013 har kommit och i dessa tider spelas i vanlig ordning Kamratcupen. Vi kommer att ställa upp med två lag i år. Brösarps IF 2 är det första laget som spelar nu på Torsdag och sen spelar Brösarps IF 1 på Fredag. Grupperna ser ut som följande.. 

 

Grupp 9:

 

Rydsgårds AIF

Vittskövle IF 2

Kiviks AIF 2
Brösarps IF 2

 

Grupp 10:

 

Brösarps IF 1
FC Österlen 1
Janstorps AIF 2
Kiviks AIF 1

 

Så ser förutsättningarna ut och hoppas att många kommer och hejjar fram oss och stöttar oss båda dagarna. Första matchen på Torsdagen går mot Kiviks AIF 2 klockan 19:00 och på Fredagen så är första matchen mot FC Österlen 1 klockan 18:40.

 

Ses då.

 

/ TA


RSS 2.0