Köpingebro och Kamratcup

Det är dags för bloggen att vakna till liv. Vi börjar med att sammanfatta damernas köpingebrocup och herrarnas kamratcup! Bilderna står Julia Nilsson för:)

Damerna tog sig till B-slutspel i årets köpingebrocup. Där Höllviken, Sösdala och Sövestad stod för motståndet.
Första matchen spelades mot Sösdala, en ganska händelsefattig match där Sösdala tyvärr vinner med 2-0. Höllviken stod näst på tur. Ett höllviken som var högt rankade i årets cup . Vi stod upp bra och kvitterade med minuten kvar, matchen slutade 2-2.  Inför sista matchen hade vi allt i våra egna händer. Vinst mot Sövestad skulle innbära kvartsfinal.  Vi hade klart det bästa chanserna men sövestad håller undan och matchen slutar 0-0

Jag vet att både tränare och laget är nöjda med årets insatts i köpingebro. En klar förbättring sen helgen innan och vi är faktiskt dom ända som inte förlorar mot ett duktigt hölkviken i vår grupp! Bra tjejer!

Som Köpingebro if har skrivit om oss på deras hemsida när dom sammanfattar cupen " en brösarpsbo ger sig aldrig" så sant så! I år visar vi att det inte är något fel på viljan i alla fall!



Herrarna ställde upp med två lag i årets kamratcup:)
Brösarps IF 1- FC Österlen 1-3
Brösarps IF 1- Köpingebro IF 2-2
Brösarps IF 1 -Vittskövle IF 1 1-4
Lag 1 slutade tyvärr sist i sin grupp och tog sig inte vidare. Men bättre gick det för lag 2:)

Brösarps IF 2- FC Österlen 2 4-1
Brösarps IF 2- Borby if 2-1
Brösarps IF 2- Hammenhögs IF 1 3-1
Med 9 poäng blev laget gruppsegrare och gick vidare till slutspel där Brantevik/Rörum stod för motståndet. Efter förlängning slutade matchen tyvärr 3-2 till Brantevik.  Ett brantevik som sedan vann hela cupen.



Fler bilder finns på facebook!


RSS 2.0