Dagen efter träning, dagen före match!

Vaknade imorse med en träningsvärk jag inte känt på flera månadet - vart hittade jag den kan man undra? För en sekund ville jag nästan skippa fotbollsträningen klockan 9 imorse...Men det gjorde jag såklart inte :)

Igår på träningen fick vi för första gången se våran Oslipade diamant in action, iallafall sen han fick smeknamnet Oslipade Diamanten.... Det var en träning utan bröderna Johansson (vart höll dom BÅDA hus?) men annars var nästan alla där - har en stadig uppslutning på ca 20 spelare per träning nu, riktigt bra!

Imorgon är det match i Yngsjö på, för att citera Adebayor; GRÄS MOTHERFUCKER!
Ett Yngsjö som tog steget upp tillbaka i femman inför denna säsong och med Brösarpslegenden Stefan "Lillen" Olsson som tränare, och förhoppningsvis imorgon som spelare! Många gånger har vi i gröna fått fira mål med Stefan som målskytt, framför allt med huvudet!

Efter Yngsjö är det en ledig helg för första gången på evigheter. Veckan efter kör vi hårt inför premiären den 10:e mot Tosteberga/Nymölla hemma på Utsiktens IP (om planen är redo).
Det är tuff konkurrens om platserna nu, framförallt de offensiva platserna och det kommer bli hårt vilka som spelar i premiären - ENBART POSITIVT!

För att se oss imorgon bör ni vara på Yngsjö Idrottsplats klockan 18.00 imorgon för då blåser domaren igång matchen :)


/#15

Ännu en vinst i portföljen



Här kommer ett litet matchreferat från Måndagens träningsmatch mot IFK Ystad! För referatet står dagens målvakt; Tobias "Nani" Olsson - Tack!

IFK Ystad börjar matchen bäst och 1-0 kommer redan efter 5 minuter efter lite slarv i försvarsspelet. Kort därefter får IF enK bra chans att utöka sin ledning men för dagen vikarierande målvakten Tobias Olsson, som normalt spelar vänsterback, gör en bra räddning. Efter det så vaknar vi till liv och en bit in i halvleken så petar Arvid Mårtensson dit den efter en hörna från Kevin Lindqvist och 1-1 är ett faktum. Vi tar allt mer och mer över matchen och ställningen i halvtid är 1-1. Vi startar andra halvlek bra och har en hel del farliga lägen där vi både kan göra 2-1 och 3-1 men IFKs målvakt gör några bra räddningar. 2-1 kommer efter att Marcus Eriksson slagit ett uppspel mot Fredrik ”Adebayor” Johansson som skarvar bollen vidare som rinner genom försvaret ner mot målvakten. Philip Leufstedt pressar målvakten som missbedömer bollen helt och den rinner rakt in i mål. Efter det så försöker IFK pressa in ett kvitteringsmål men lyckas inte komma till några riktigt farliga avslut. Slutresultatet blir 2-1 till oss och alla gör en mycket bra insats, sliter och jobbar till tusen. Bra jobbat gubbar. // Nani

Bloggen kan inte annat än att hålla med! Första halvlek är riktigt bra anfallsmässigt och försvarsmässigt blir det bättre ju längre matchen går - vi är på gång!

En dag till match!

Imorgon är det träningsmatch mot IFK Ystad för A-laget 19.00! Förhoppningsvis sista matchen på grus för iår?

Med förstemålvakten Joel Hallgren är frågan vem som kommer vakta målet i de resterande matcherna fram till premiären - får före detta målvaktstalangen Tobias Olsson damma av målvaktshandskarna eller kommer den unga Hampus Lindholm, född 1995, få chansen? Nu när seriepremiären börjar närma sig är det inte omöjligt att vi kommer närmare och närmare en startelva som får chansen i premiären mot Tosteberga/Nymölla. Hittils har det varit mycket rotation i laget med spelare på många olika platser och i olika kombinationer, allt för att hitta den för dagen bästa elvan till premiären!

I IFK Ystad spelar nu Mattias Thulin, en spelare som gjort många och viktiga mål för Brösarps IF så sent som förra säsongen när vi tog steget upp i Fyran men imorgon så blir det helst inga mål från han eller någon annan i IFK Ystad!
EDIT: Tyvärr så kommer Mattias Thulin inte deltaga imorgon pga. skada!

/#15

Tillbaka till vardagen!

Brösarps IF i Barcelona 2010

Idag gjorde vi första träningen hemma i Sverige efter en vecka i Barcelona (för fler bilder se Brösarps IF's grupp på Facebook). Vi var 15 man på träningen, en träning som varade i ca. 1 timme, lugnare tempo för att få igång ben och kropp till matchen mot IFK Ystad på måndag.

Känslan att dra på sig långbyxor och vantar efter alla träningar på gräs i shorts/t-shirt är inget jag önskar min värsta fiende - fy fan vad hemskt det är!

Framöver är det tänk att bloggen ska försöka köra lite med smaskig och snuskig inside-info från träningar om omklädningsrum, spelarpresentationer och efter matcher kommer förhoppningsvis lite matchreferat dyka upp här!

Ni kan nu följa Brösarps IF på bred front! Vi har bloggen du läser just nu, vi har vår Facebook-grupp och framför allt vår nya hemsida som nu är i rörelse på allvar, http://www.laget.se/BROSARPSIFHERRAR/38255-start.html !



RSS 2.0