Brösarps IF - Vittskövle IF, 26/4. 0-1

Startelvan för dagen: 

 

                       Eddie 

 

Robin N, Tobias A, Jesper J, Jens L

 

Roger O, Martin J, Daniel B, Tobias L 

 

              Fredrik J, Christian I 

 

Bänken: Oscar Å, Oscar L, Tobias O, Viktor B

 

 

Då har omgång nummer tre spelats och tyvärr blev det en tung förlust på Fredagskvällen. Jag har svårt att riktigt sammanfatta matchen efteråt då det känns verkligen bittert att vi förlorar. Idag så felar vi på sista tredjedelen där vi inte riktigt får till det ännu och det straffar oss hårt i längden. Vi visste om att motståndarna var stora och starka i det fysiska spelet och det mynnade ut i en tuff drabbning med många tuffa närkamper. Jag trodde mycket på att vi skulle kunna utnyttja vårt egna passningsspel mer för att oroa Vittskövle men tyvärr så var det alldeles för dåligt denna dag. 

 

Vi skapar inte så många målchanser men dem vi skapar är riktigt giftiga. Tyvärr så är vi inte riktigt där när det kommer till skärpa i avsluten. Någonstans så vinner man fotbollsmatcher genom att göra mål och man blir lätt sårbar när man inte avgör matcherna när tillfällena dyker upp. Jag är helt övertygad över att när det lossnar så kommer det att lossna rejält och då kommer det bli riktigt bra. Nästa match är mot Charlo och spelas nu på Lördag klockan 15:00. 

 

Omgång 3 i fullo:

 

Fredag 26 april

18:30 Ystads IF FF - Önneköps IF

0 - 2

18:30 Öja FF - Lunnarps BK

2 - 4

18:30 Liga 06 - SoGK Charlo

2 - 2

18:30 Brösarps IF - Vittskövle IF

0 - 1

18:30 Hammenhögs IF - Blentarps BK

2 - 2

18:45 Skillinge IF - Lövestads IF

1-1

 

Nu får vi titta oss själva i spegeln och lägga i en växel till. Det kommer att lossna, jag är övertygad om det. Ta er ut till Charlo på Lördag och stötta oss, vi behöver er i alla matcher nu. Då är det dags för revansch. Vi ses då.

 

/ TA


Kommentarer
Postat av: Snaggen

Du har rätt i att vi felar på sista tredjedelen.
För att den skall fungera bättre tycker jag att hela laget måste fylla på mycket mer än vad som skett hittills. När man tappar boll i sista tredjedelen står oftast 2-3 från motstånadarlaget på mittplan och tacker för bollen. Då måste backlinjen stöta högre. Dessutom måste ytterbackarna komma upp "någon gång" under en hel match. Om 2 anfallare skall skaffa sig bra målchanser på långbollar måste passningarna vara perfekta. Skall vi inte bara slå långbollar så måste mittfältet följa med upp, i så fall kan vi inte alltid ha så bråttom till anfall som vi ibland har.

2013-04-29 @ 19:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0