Roger O, Tobias A, Jesper J, Jens L

Tobias M, Daniel B, Martin J, Tobias L

Fredrik J, Viktor B

Ersättare: Oscar L, Robin N, Christian I, Fredrik L,

Då har omgång nummer två spelats och det mynnade ut i ännu en oavgjord match för oss. Slutresultatet kunde skrivas till 0-0 efter 90 minuter ute på Sjöbo IP’s konstgräs. Båda lagen inleder försiktigt men efter en 10minuters spel så har matchen öppnat sig och det var mycket ställningskrig. Vi visste om att Lövestad hade en duktig forward längst fram och han oroade vår backlinje under ett par tillfällen i framförallt första halvlek. Första halvleken idag är vi inte alls nöjda med. Vi pratar igenom det i halvlek att vi behöver få upp passningsspelet och få upp farten i våra löpningar och det skulle bli bättre i andra halvlek.

I tid med att deras offensiva spelare mattades rejält i andra halvlek så skapar vi ett tryck på Lövestad och vi bör verkligen se över våra avslut i vissa lägen, bland annat har undertecknad två klara målchanser som bara måste sitta. Vi skapar en hel del chanser i andra halvlek men vi är inte riktigt skärpta i avsluten och tar några felbeslut i sista tredjedelen. Närmast mål är Fredrik J när han på ett vackert inlägg sätter pannan till och bollen touchar insidan på stolpen och dansar sedan vidare längs mållinjen. Men idag ville inte bollen in. Det är alltid farligt när det står 0-0 för även om vi skapar tryck så blir det farligt direkt när Lövestad ställer om och de gör det bra. På slutet blir det lite nervigt när Lövestad får ett par farliga frisparkar och några hörnor på rad, men vi känns stabila när dessa situationerna uppstår och vi reder ut det och matchen är slut. På något sätt så känns det bittert att vi bara åker ifrån Sjöbo med en poäng sett till de klara målchanser som vi skapar men vi får se det positivt att vi inte förlorar och dessa poängen kan bli värdefulla i slutet på serien.

Dagens positiva:

• Att vi inte förlorar och att defensiven känns stabil. På 180 minuter så har vi inte släppt in ett spelmål ännu och vi är obesegrade hittills. Det ger oss självförtroende att vi hittils är obesegrade.

Nu laddar vi batterierna och tränar på i veckan för på Fredag väntar ännu en tuff match då Vittskövle kommer på besök, som kryssade mot Liga 06 igår. (1-1) Avspark för matchen är 18:30. Vi ses då vänner..