Brösarp IF - Lövestad IF, 29/6. 2-0

Slutet av vackra Juni är här och det innebar den sista hemmamatchen för A-laget innan uppehållet. Motståndet stod Lövestad för och det var en väldigt viktig match för oss. Inför matchen hade hemmalaget 12 poäng och Lövestad la sist på sina 9. Alltså en riktigt sexpoängsmatch för oss. Lövestad har liksom vi haft en tung säsong men man skall inte glömma att det är ett bra fotbollslag. 

 

Dem har ett par vassa spelare i sitt lag men problemet är skadorna och att man jobbar med små medel. Segern tycker jag sett till matchen är fullt rättvis, vi är det bättre laget stora delar av matchen. Lövestad får kanske ha något för mycket boll men vi är vassa i omställningsspelet när dem trillar boll. 

 

Startelvan: 

 

                         Eddie H

 

Jens L, Tobias A, Daniel B, Rasmus N

 

Viktor B, Christian I, Tobias L, Tobias M

 

                    Fredrik J, Wayne J

 

Bänken: Oscar L, Oscar Å, Roger O, Arvid M

 

Vi gör återigen en bra prestation och att avsluta med sex poäng på de två senaste matcherna tyder på att formen är på väg uppåt. Vi har satt oss i ett bra läge inför hösten och man kan verkligen konstatera att den kommer bli högst intressant. 

 

Dagens positiva tycker jag skall delas ut till hela laget för återigen en kollektiv stark insats. Extra plus skall ges till unge Rasmus Nilsson som spelar klokt och bra trots sin unga ålder. Uppehållet kommer lägligt för oss då vi har en hel del spelare som varit skadade under en längre tid som vi hoppas kunna återfå tills hösten. Vi inleder hösten borta mot Vittskövle den 10/8. Vi ses då, må gott! 

 

/ TA

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0