Brösarp IF - Önneköp IF, 1-2.

Ännu en hemmamatch och ännu en förlust, tyvärr. Vi får inte saker och ting att stämma på hemmaplan ännu. Känslan jag hade innan matchen var att Önneköp är ett lag som är mer starkare som kollektiv än individer. Och det kändes direkt när matchen startade att dem skulle sälja sig dyrt. Önneköp gör 1-0 och efter målet som på något sätt blir en väckarklocka för oss börjar vi att spela fotboll. Vi börjar ta rätt beslut, börjar löpa för varandra och vi höjjer oss ett snäpp som lag. Vi gör 1-1 och resultatet står sig in i pausvilan.

Andra halvlek börjar vi med samma energi som vi avslutade första, men krafterna hos de grön vita spelarna började ta slut och vi bjuder in Önneköp i matchen igen när dem får sätta dit sitt något billiga 1-2 mål. Efter målet går dem ner och spelar försvarsspel och gör det trångt för oss. Vi flyttar upp spelare i slutet men tyvärr räcker vi inte till och vi får inkassera ännu en snöplig hemmaförlust.