Hammenhög IF - Brösarp IF

Det går väldigt tungt för herrarna just nu i division fem. På Onsdagskvällen noterades ännu en blytung förlust. Att säga om matchen är att vi har en bra inställning och kämpar matchen igenom utan att riktigt hitta något eget spel. Vi är inte där när det kommer till sista tredjedelen och vi får ingen längd i våra anfall och detta straffar oss hårt i andra halvlek. Hammenhög är lite tyngre, och får framförallt längre anfall än vad vi får. 0-0 i halvlek och i början på andra sätter dem 1-0 genom ett fint anfall, inget att säga. 2-0 tillkommer på en fast situation.

Dagens startelva:

Bengt

Jens L, Tobias A, Daniel B, Eric A

Tobias M, Arvid M, Tobias L, Oskar Å

Fredrik J, Christian I

Bänk: Christoffer H, Oscar L, Rickard S, Rasmus N, Tobias O

Det man kan säga är att det krävs en rejäl uppryckning från samtliga och att man börjar prioritera fotbollen mer än vad vi gjort hittils. Hela säsongen har tränare Knast fått laborera om i laget omgång efter omgång. Det är fortfarande många matcher kvar att spela men samtidigt måste vi inse allvaret i detta. I denna matchen så fanns det chanser för oss att göra första målet och jag är övertygad om att hade vi fått in ettan hade vi klarat av att bärga tre poäng. Men tyvärr så har vi lite stolpe ut för tillfället. Men någon gång kommer det förhoppningsvis att vända..