Brösarps IF vs Öja FF 0-2 , Fredag 24/5

Efter en härlig kämparseger mot Ystads IF FF väntade en tuff hemmamatch mot Öja på Utsikten. Inför matchen bubblade det mycket känslor kring detta mötet. Per-Ola Lindkvist skulle befinna sig på idrottsplatsen men den här gången i fel färg och tränare för ett helt annorlunda lag. Spelarna i BIF var ju såklart väldigt taggade på att vinna mot sin fd tränare och en hård kamp i 90 min skulle avgöra vem som skulle gå vinnande ur kampen.
 
Brösarps IF startade matchen med mycket vilja och stod upp bra i kampen om vem som skulle hålla taktpinnen. Öja försökte vinna bollinnehavet men verkade ha lite problem mot tyngden i hemmalaget. Öja fick utdelning genom ett skott utifrån som lyckades hitta in brevid stolpen, precis utom räckhåll för Eddie i målet. Ett mål som inte speglade Öjas normala försök att såga sig igenom Brösarps försvarslinje och kom lite överraskande innan halvlek.
 
Startelvan:
 
                  Eddie
Erik  Tobias A  Jesper  Jens
Tobias M  Robin  Viktor  Tobias L
                 Wayne
                 Fredrik
 
Bänken: Oskar Å, Rasmus, Tobbe O, Ivar, Roger
 
I andra halvlek tar Öja över spelet mer och mer och får efter ett ihoptrasslat anfall in 0-2. Detta målet skulle visa sig vara spiken i kistan då hemmalaget inte orkade eller lyckades skapa ett tryck mot bortalaget för att finna en kvittering. Brösarps IF kämpar tappert hela matchen men lyckas egentligen aldrig riktigt hota Öja. Många på Utsikten hade gärna vandrat hem med ett leende på läpparna men idag var det Per-Ola och Öja FF som fick sista ordet.
 
Dagens positiva - Hjärta och kamp. Alla visade att man inte kommer till Utsikten och ställer ut skorna.
Dagens negetiva - Får vänta minst en vecka till på säsongens första hemmavinst.
 
/ FJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0