Charlo - Brösarps IF 5/4. 2-5

ÄNTLIGEN! På lördagseftermiddagen togs säsongens första seger ute på Charlottenlund’s IP. Motståndet stog Charlo för och det skulle vara en svängig match sett till mål. Vi pratade mycket innan matchen att vi skulle ta ut vår revanschlusta efter förra matchen och lägga energi på rätt saker. Det märktes direkt när domaren blåste igång att samtliga elva spelare hade anammat detta och våra första tjugo minuter är kanske de bästa i år. Vi hinner då rättvist göra 0-1 och har kontroll på vad som händer där ute. Olyckligtvis så direkt efter vi gjort mål så sätter Charlo upp en djupledsboll på vindsnabbe Mattias Andersson som omsätter passningen till 1-1. Vi replikerar genom Tobias Martinsson innan halvlek på en ”KANON” volley och 1-2 står sig halvleken ut. 

 

Andra halvleken är nog inte fem minuter gammal när Charlo har ett farligt anfall och en riktigt otäck boll som tar i ribban och 2-2 är nära. Men istället så lyckas vi göra 1-3 men återigen så får Charlo något enkelt skjuta in reduceringen efter att vi inte hunnit upp i press. Men idag var bara en sådan dag då vi bara skulle vinna och 2-4 kommer förlösande och det känns sett till spelet rättvist. Vår offensiv var helt enkelt för bra idag och vi får avsluta målkalaset några minuter från slutet och 2-5 är ett faktum. Domaren blåser kort därefter av matchen och vi kan inkassera säsongens första tre poängare. UNDERBART..

 

Dagens positiva: 

 

OFFENSIVEN! Alla våra offensiva spelare skall det plussas extra för idag.

 

Dagens startelva: 

 

                      Eddie H

 

Roger O, Robin N, Tobias A, Jens L

 

Tobias M, Jesper J, Daniel B, Tobias L

 

                 Viktor B, Fredrik J

 

På bänken: Christian I, Oskar Å, Hampus L, Tobias O

 

Omgång 4 i fullo: 

 

Torsdag 2 maj

18:45 Lunnarps BK - Liga 06

1 - 0

Fredag 3 maj

18:30 Önneköps IF - Blentarps BK

2 - 4

Igår

13:00 Ystads IF FF - Öja FF

2 - 3

14:00 Lövestads IF - Hammenhögs IF

2 - 1

14:00 Vittskövle IF - Skillinge IF

1 - 3

15:00 SoGK Charlo - Brösarps IF

2 - 5

 

 
Tobias Martinsson (2 mål) och Fredrik Johansson (2 mål) var hänsynslösa i sina avslut idag. Grym effektivitet grabbar! 
 
 
Nu är det några timmar kvar av denna vårfina Söndag att njuta av segerns sötma, sedan är det ny fokus imorgon då vi tränar inför Onsdagens drabbning mot serieledaren Lunnarps BK. Vi ses på Utsikten vänner..
 
/ TA 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0