Brösarps IF - Liga 06, 5-2. 15/9

Publiken på Utsikten fick bevittna en trevlig match på Söndagseftermiddagen när di gröne tog emot pågarna från Löderup. På förhand ett Liga 06 som kanske inte riktigt motsvarat de höga förväntningarna som ställdes på laget inför säsongen. Man har ett intressant lag med klasspelare som Don Magnusson i spetsen.

 

Första halvlek domineras av hemmalaget och vi hittar fina trianglar i vårt spel, vi har högt bolltempo och hittar fina kombinationer. I den 26:e minuten tar FJ en löpning och får en i mina ögon sätt overklig passning signerad Tobbe Olsson som Fredrik plockar ner och omsätter säkert till 1-0. Det andra målet kommer till på en lite tilltrasslad situation där Martinsson vaket håller sig framme på en målvaktsretur och dunkar in 2-0. Fullt rättvist om man ser till 1:a halvlek. Tyvärr så bjuder vi in Liga 06 i matchen igen då undertecknad gör ett misstag och Don Magnusson får fri bana att sätta in reduceringen precis innan halvtid. 

 

Dagens startelva: 

 

                     Eddie H

 

Robin N, Tobias A, Daniel B, Jens L

 

Tobias M, Arvid M, Tobias O, Tobias L

 

               Viktor B, Fredrik J

 

Bänk: Christian I, Rasmus N, Oscar L, Oskar Å, Martin J

 

Liga spelar helt klart upp sig i andra halvlek och ställer fler frågor till hemmalagets försvar. Kvitteringen kommer på ett inlägg som sparkas i egen bur med 10 minuter kvar av matchen. 2-2 i 80:e minuten och i det läget vi befinner oss i just nu så kändes det väldigt tungt just då. MEN.. 

 

Ett par minuter efter kvitteringen så blir FJ nersparkad i straffområdet och Robin är kylan själv när han sätter 3-2 rakt i målet från straffpunkten. 85:e minuten får vi hörna och FJ är återigen påpassligt framme och möter bollen med pannan och 4-2 är att notera. Skönt med lite andrum. I matchens sista spark så kommer Christian i ett friläge när Liga står högt med laget och kan enkelt rulla in slutresultatet till 5-2. 

 

Måste passa på och hylla vår lagkapten Fredrik Johansson som sätter två mål själv och ordnar en straff, han visade vägen idag och det känns bra inför slutspurten. Dock så skall HELA laget ha beröm för dagens insats, bra spelat grabbar! Det ända som kändes lite är att vi kanske kunde gjort några baljor till, men vad gör det när man vinner med 5-2..

 

En väldigt skön trepoängare är hemma och nu väntar en riktigt tuff match borta mot Önneköp i nästa omgång. Vi ses där!! 

 

/ TA

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0